Deze vraag heb je vast wel eens gesteld aan je vrienden. Je ziet verschillende lesauto’s rondrijden. Welke rijschool is goed of welke is voordelig? De belangrijkste vraag is welke rijschool deze twee opties goed in balans weet te brengen.

Wij willen je graag 5 tips geven bij het kiezen van een juiste rijschool die bij jou wensen aansluit:

  1. Kijk naar de recensies op Google of Facebook
  2. Ga op je gevoel af
  3. Hoe ziet de website eruit?
  4. Kan je herkenning vinden uit genoemde punten op de website
  5. Maak een afspraak voor een proefles

 

Door de jarenlange ervaring van onze instructeur weten wij wat de leerling nodig heeft. Zo betaal je nooit te veel voor een lespakket. Het landelijk gemiddelde licht op 40 á 45 lessen per persoon. Dit heeft te maken met de toegenomen regels en drukte op de weg.

Bij een proefles krijg je een advies welk pakket bij jou past.
Je kan bij Rijschool Montfrans ook een gratis proefles aanvragen.