Nieuwe lesauto

Nieuwe lesauto

Rijles nemen in een mooie en stoere auto. Wie wil dat nou niet?! Als je ons volgt op Instagram en/of Facebook, weet je dat wij afgelopen zaterdag op pad waren voor de rijschool. Misschien ken je onze vorige lesauto wel. Wij gaven rijles in een zwart-oranje Opel Corsa. Een super auto, waar eigenlijk niks mis mee was, maar lesauto’s maken nou eenmaal veel kilometers tijdens de rijlessen. Daarom zijn wij overgestapt op een mooi nieuwe lesauto. Mag ik jullie voorstellen aan de Seat Leon…

Nieuwe lesauto

Nieuwe lesauto

Wist je dat de Seat Leon meerdere keren is verkozen tot lesauto van het jaar? Dit heeft te maken met het het stoere, maar toch chique design, bedieningsgemak, binnenruimte, zitcomfort, stuurgedrag en het zicht rondom. Daarnaast is het ook nog eens een super zuinige auto en dat is dan weer heel interessant voor ons.

De Leon kreeg als gemiddeld cijfer een 8,7 van de rijschoolbranche. Het is dus niet voor niets is de Leon meerdere keren (in 2015 en 2017) tot lesauto van het jaar verkozen! Ga jij beginnen met rijlessen? Maak dan nu een afspraak voor een Proefles