Wachtlijst rijschool zelf in de hand…

Wachtlijst

Wil jij zelf de wachtlijst bij een rijschool in de hand hebben? Schrijf je dan op tijd in.

Wist je dat je al VOOR je 16de in kan schrijven bij ons?! Plan voorruit en begin lekker op tijd met lessen!

Wij krijgen veel aanvragen binnen en moeten hierdoor gaan werken met een wachtlijst bij Rijschool Montfrans. Door de positieve mond op mond reclame zijn wij goed druk met de zaak. Dat is natuurlijk hartstikke goed en hier zijn wij ook heel blij mee! Bedankt voor jullie vertrouwen ons!

Geen wachtlijst rijschool?!

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om je op tijd in te schrijven voor je praktijklessen. Je kan je gerust al 3 maanden te vroeg aanmelden. Je mag natuurlijk niet beginnen voor de leeftijd van 16,5, maar als je mag je bij ons al wel eerder aanmelden. Als er op dat moment een wachtlijst is voor de leerlingen, kunnen wij je daar alvast bij op zetten. Zo voorkom je dus, dat je onnodig moet wachten, omdat je zo slim was om je alvast eerder aan te melden. Dit kan gerust 3 maanden voorafgaande dat je wil gaan lessen (of nog eerder).

Uiteraard geeft dit geen garantie dat wij meteen plek vrij hebben, wanneer je 16,5 bent, maar de wachttijd wordt hierdoor nihil of misschien heb je hierdoor geen last van de wachttijd.

Wil jij je alvast aanmelden? Klik dan op https://rijschoolmontfrans.nl/inschrijven/