Corona en autorijles:

Corona rijles

Beste leerlingen,

Wat is de impact van Corona op autorijles? Dit heeft een grote impact. Door de 1,5 meter regel, is het niet verantwoord nog mogelijk om veilig les te geven.

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, zijn nav een debat van zondag 15 maart, ook sportclubs, horeca, onderwijs, opvang e.d. vanaf vandaag gesloten. Wij hebben lang getwijfeld en vinden dit ook zeer spijtig, maar een ieders veiligheid staat nu voorop. Daarom hebben wij besloten om voorlopig alle lessen t/m 31 maart te annuleren/verzetten. Corona en autorijles gaat op dit moment niet samen.

De leerlingen die bij ons in deze 2 weken een afspraak hadden staan, hebben al een app bericht van ons ontvangen. Heb je deze nog niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Het CBR heeft ook een drastische maatregel genomen om alle examens t/m 31 maart te annuleren. Ook hebben zij de online planfunctie uitgeschakeld. Hierdoor is het voor ons dan ook niet mogelijk om examens in te plannen. Het is ontzettend vervelend voor zowel jullie, als voor ons.


Het is een tegenvaller voor iedereen, maar het is overmacht en hier hebben wij geen grip op. Wij hopen dat door deze maatregelen het virus snel van baan raakt en dat we het normale leven weer op kunnen pakken.

Kijk voor meer informatie omtrent de examens op: https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/alle-examens-en-toetsen-per-direct-afgelast.htm

Heb je nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op!

Alvast bedankt voor je begrip en hopelijk tot snel!

Groeten,

Richard en Samantha

Rijschool Montfrans