Rijschool Nunspeet Samantha

Voorstellen

Sommige van jullie kennen mij misschien al van achter de schermen. Mijn naam is Samantha van Montfrans, de vrouw van Richard en ik kom uit Nunspeet.

Al vanaf het eerste moment ben ik actief betrokken bij de rijschool in Nunspeet. Ik volgde een cursus webdesign om zelf een website te kunnen bouwen die goed vindbaar was. Daarnaast houdt ik mij bezig met de boekhouding en social media.

Ook ik ben niet onbekend in de rijschool wereld. Ik weet de juiste wegen te bewandelen en doordat ik al werkzaam was voor de rijschool, hield ik mij ook al bezig met het verkeer. Ik schrijf namelijk de blogs en als ik uitleg geef moet dat natuurlijk ook 100% kloppen. Voorheen heb ik mijn ervaring bewust buiten onze rijschool opgebouwd. Met de kennis en vaardigheden waar ik nu over beschik kan ik de leerlingen juist goed begeleiden en coachen.

Doel:

Mijn doel is om de leerlingen zo snel mogelijk te laten beginnen met het volgen van rijlessen. Maar ik houd mij ook bezig met de ontwikkeling van de rijschool. Wie weet komt er wel ruimte om ook les te geven in een andere categorie.

Ik ben altijd dol geweest op lesgeven en nu heb ik echt mijn roeping gevonden. Misschien heb je mij al rond zien rijden. Ik rijd in de grijze Ford Fiësta rond.

Maar voor nu houden wij het bij het auto lessen.

Heb jij je al ingeschreven bij ons? Tot ziens!