Rijlessen starten weer!

Yes, de rijlessen starten weer! Morgen is het 3 maart en dan mogen we weer van start met de rijlessen! We gaan er dan ook volle bak tegenaan. Afgelopen week werden we benaderd door de Huis aan Huis krant. Zij begrepen de rijscholen maar al te goed.

Dit was de 2de lockdown, waardoor de rijschooldeuren weer dicht moesten. In het artikel lees je wat de gevolgen waren en zijn voor ons als instructeur en rijschoolhouder. Ook lees je wat de lockdown heeft gedaan met de wachttijd bij het CBR en wat de gevolgen voor de leerlkingen zijn.

We zijn heel blij voor de leerlingen dat hun rijlessen starten. Sommige zullen toch een terugval ervaren en dat is heel spijtig voor ze. We weten dat leerlingen hard sparen voor hun rijbewijs. Toch is er licht aan het einde van de tunnel. De rijlessen starten weer en leerlingen zijn gemotiveerd. Wij hopen dan ook dat we nu door kunnen pakken.

Twee keer een verplichte sluiting door de lockdown is niet niks. Zowel de rijschool als de leerling ondervinden problemen. In de krant lees je ons artikel!

Wij zijn blij dat de rijlessen starten en wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in!

Tot snel

Nunspeet Huis aan Huis – Rijscholen gaan weer vol gas starten

Bron: Dick van der Veen Huis aan Huis

Meld je aan bij onze rijschool!