Proesles aanvragen

Je proefles aanvragen:

​​Wat leuk dat je een proefles aanvraagt!
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.

Gratis proefles

Waarom een proefles?

Een proefles kan rust geven aan de leerling. Het is altijd fijn om te weten waar je gaat lessen. Door de diversiteit aan mensen die wij les hebben gegeven, leert de praktijk ons dat het eigenlijk altijd wel klikt. Maar wij kunnen ons voor stellen dat het voor jou wel fijn is, als je weet wie wij zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een proefles aan.

Voor ons een proefles een voordeel dat wij een eerste indruk krijgen van jou. Op basis van zo’n les kunnen wij al een inschatting maken over hoe jij het lessen op gaat pakken.

Vergeet je niet om je alvast in te schrijven op onze website! Dat verkort eventuele wachttijd en kan je sneller beginnen met het lessen. Na je aanmelding krijg je een bevestiging per mail en vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het inschrijfformulier voor een lespakket zelf krijg je bij je eerste rijles. Zo kan jou rijinstructeur je een advies meegeven voor een lespakket. Dit doet hij naar aanleiding van jou eerste les. Maar je kan je wel alvast bij ons aanmelden.  Als je hier meer van wilt weten, kan je het beste naar de inschrijfpagina gaan.

Kan je niet wachten om te beginnen? Meld je dan aan op het inschrijfformulier!

Contact

Wil jij ook beginnen met rijles?
Bel of chat met ons via What'sapp:
Richard: 06-29812414
Samantha: 06-42668893

Of stuur een e-mail naar:
​info@rijschoolmontfrans.nl
Rijschool Nunspeet
Rijschoolnummer: 8491U5
KVK: 70739757

Adres

Autorijschool Montfrans
Oranjelaan 77
8071 LE Nunspeet