Theorie cursus

Schrijf je in voor een theorie cursus

Schrijf je op tijd in voor een leuke, leerzame en interactieve theorie cursus bij Rijschool Montfrans. Iedereen is welkom voor theorieles bij Rijschool Montfrans. Het maakt niet uit of je wel of niet bij ons lest. Een groot voordeel van theorie cursussen bij ons, is dat de theorie cursus gegarandeerd door gaat!

Heb je al je rijbewijs en wil je, je kennis bijspijkeren? Ook dat kan bij ons, want wij bieden de theorie lessen aan met- en zonder examen.

Theorie cursus Nunspeet
Theorie les Nunspeet

Binnen de 8 uur durende theorie cursus leer jij de belangrijkste punten die je op je theorie examen moet weten. Deze 8 uur, is net zo lang als een dagcursus theorie.

Maar na een paar uur neem je natuurlijk niet meer alle informatie op, ben je het zat en weet je niet meer hoe je hangen moet... Daarom knippen wij de theorie cursus in 2 delen en werken wij met de nieuwste software.. Zo ben je 2 avondjes bezig met je theorie en ben jij veel scherper, je onthoud meer en leert actiever! Dat is handig voor je praktijklessen en je gaat zelfverzekerd je examen in!

Deze cursus geeft jou theoretische kennis een BOOST!

Meer informatie

*Bij de 12 uurs cursus is er meer tijd om dieper op onderwerpen in te gaan en meer oefen examens te maken en te bespreken.

De theorie is de basis voor de praktijk. Wij merken dat leerlingen een voorsprong ervaren in de praktijk, als ze de theorie beheersen. Wil je meer informatie over de theorie cursus of het aanbod? Neem dan gerust contact met ons op en wij geven je graag alle informatie en een passend advies. Uiteraard is het mogelijk om de theorie in combinatie met een passende praktijk opleiding af te nemen.

Contact

Wil jij ook beginnen met rijles?
Bel of chat met ons via What'sapp:
Richard: 06-29812414
Samantha: 06-42668893

Of stuur een e-mail naar:
​info@rijschoolmontfrans.nl
Rijschool Nunspeet
Rijschoolnummer: 8491U5
KVK: 70739757

Adres

Autorijschool Montfrans
Oranjelaan 77
8071 LE Nunspeet