Theorie cursus

Schrijf je in voor een theorie cursus

π™’π™žπ™¨π™© π™Ÿπ™š 𝙙𝙖𝙩...
... de theorie ontzettend onderschat wordt?

Tijdens de theorie lessen, behandelen we natuurlijk alle lesstof, maar oefenen we ook examens en leg ik de focus op de onderwerpen, waar leerlingen vaak op zakken.

π™„π™šπ™™π™šπ™§π™šπ™šπ™£ is welkom, dus kom gezellig met een vriend(in)! Een groot voordeel van theorie cursussen bij ons, is dat de theorie cursus gegarandeerd door gaat!

Theorie cursus Nunspeet

Dus voorkom stress en neem gewoon theorieles!

Ook voor bijscholing kan je bij ons aanschuiven, want wij bieden de theorie lessen aan met- en zonder examen.

Theorie les Nunspeet

Binnen de 8 uur durende theorie cursus leer jij de belangrijkste punten die je op je theorie examen moet weten. Deze 8 uur, is net zo lang als een dagcursus theorie.

Maar na een paar uur neem je natuurlijk niet meer alle informatie op. Daarom delen wij de theorie cursus in 2 delen en werken wij met de nieuwste software.. Zo ben je 2 avondjes bezig met je theorie en ben jij veel scherper, je onthoud meer! Dat is handig voor je praktijklessen en je gaat zelfverzekerd je examen in!

Deze cursus geeft jou theoretische kennis een BOOST!

Meer informatie

De theorie is de basis voor de praktijk. Wij merken dat leerlingen een voorsprong ervaren in de praktijk, als ze de theorie beheersen. Wil je meer informatie over de theorie cursus of het aanbod? Neem dan gerust contact met ons op en wij geven je graag alle informatie en een passend advies. Uiteraard is het mogelijk om de theorie in combinatie met een passende praktijk opleiding af te nemen.

Contact

Wil jij ook beginnen met rijles?
Bel of chat met ons via What'sapp:
Richard: 06-29812414
Samantha: 06-42668893

Of stuur een e-mail naar:
​info@rijschoolmontfrans.nl
Rijschool Nunspeet
Rijschoolnummer: 8491U5
KVK: 85032131

Adres

Autorijschool Montfrans
Gruppendelerweg 29
8071WK Nunspeet