THEORIE

Theorie les volgen

Theorie les Montfrans
Theorie cursus Nunspeet

Voorkom stress en neem gewoon theorieles!

𝙒𝙞𝙨𝙩 𝙟𝙚 𝙙𝙖𝙩...
... de theorie ontzettend onderschat wordt?

"Theorie, hoe moeilijk kan het zijn?" Dat is een veel gehoorde vraag, maar het blijkt nog best lastig te zijn. Rijschool Montfrans biedt theorie lessen aan in Nunspeet. We behandelen alle stof en maken proefexamens. Daarnaast leggen we extra focus op de punten die vaak terugkomen en ingewikkeld zijn. Zo ben jij zeker van je kennis en kom je niet voor verrassingen te staan!

Geef je op via onderstaande button om deel te nemen aan onze leuke, leerzame en interactieve theorie lessen. Wij houden met iedereen rekening en onze cursussen gaan gegarandeerd door! Wij bieden theorie cursussen aan die veel effectiever zijn dan een theorie dagcursus, maar niet langer duren! Hoe dat kan? Wij leggen het hier uit.

Heb je al je rijbewijs en wil je, je theoretische kennis bijspijkeren? Ook dat kan bij ons, want wij bieden de cursussen aan met- en zonder examen. Iedereen is welkom bij Rijschool Montfrans.

Als je bij ons een lespakket voor de praktijklessen afneemt, krijg je een gratis actueel theorieboek. In dit boek staat alle kennis die je moet weten voor het examen. Naast heel veel kennis, vind je ook heel veel oefenvragen en QR codes. Dit theorieboek sluit naadloos aan op onze gegeven cursussen. Wacht dus niet langer en schrijf je in!

Goedkoop examens oefenen

Examenvragen training

Examenvragen oefenen helpen jou bij het trainen van je kennis en inzicht. Je leert de context te begrijpen en de verkeerssituaties beter in te schatten.

Bij Rijschool Montfrans in Nunspeet kan je nu met 500 examenvragen heel goedkoop oefenen! Zo bereid je, je goed voor op het examen.

Voor maar €15,- ontvang je jou unieke code om lekker aan de slag te gaan met je examentraining. Waar wacht je op?

TIP: helaas zakt nog steeds een groot gedeelte van de kandidaten voor het auto theorie examen.
Dit hoeft natuurlijk niet nodig te zijn. Zorg daarom dat jij
wel slaagt. Bereid je daarom goed voor door veel te leren en te oefenen en slaag in één keer voor dit theorie-examen.

Contact

Wil jij ook beginnen met rijles?
Bel of chat met ons via What'sapp:
Richard: 06-29812414
Samantha: 06-42668893

Of stuur een e-mail naar:
​info@rijschoolmontfrans.nl
Rijschool Nunspeet
Rijschoolnummer: 8491U5
KVK: 85032131

Adres

Autorijschool Montfrans
Gruppendelerweg 29
8071WK Nunspeet